FAN

Vet ni? Jag ÅNGRAR att jag inte åkte till fjällen, MEN jag ska utnyttja den här helgen till att äta PERFEKT. Inga misstag eller snedsteg. Allt ska flyta på och när mamma och pappa kommer hem ska de bli glada över att de litade på mig för att jag fick bevisa för mig själv att mina vingar bär. Det hade varit roligt att åka skidor, det hade varit mysigt att vara i stugan, men nu blev det inte så och det finns väl en anledning till det också. Den anledningen är dock INTE att inte äta. Jag vet inte vad anledningen är, men den finns där och gjorde så att jag stannade hemma.
Nu ska jag titta på TV en stund innan jag går till affären och fixar något att äta. Blir TV hela kvällen och bokläsande. Ska försöka vara vaken ett tag så att jag kan sova länge imorgon bitti. Den här helgen ska bli bra. Jag har bestämt det nu. Den ska bli så bra som den bara kan bli utan att jag åkte till fjällen. Kanske åkte jag inte dit för att jag är så rädd för att vara med mamma och pappa just nu...

Kommentarer
Postat av: camilla

Åå känns de jobbigt nu att inte följa med? du kommer fixa maten galant, se till o visa dem o dig själv nu :D

Vad ska du göra för roligheter istället?: )

kram

2011-04-21 @ 21:27:27
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Evelina

Skit BRA inställning!! Klart du fixar det. Du om någon vet att du klarar det!

Jag ska också verkligen kämpa för att klara dom här två veckorna utan idun.. kommer bli svårt, men fan. alla vi i gruppen kämpar för samma sak. Alla vi i gruppen kommer fixa det, tillsammans!!

Kramar

2011-04-21 @ 22:13:18
URL: http://eeweliina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0