Glad?!

God morgon.
Idag skiner solen och så har jag läst ett glatt blogginlägg, så jag känner mig faktiskt riktigt glad. Känns bra att mitt humör är uppåt utan att jag behöver låtsas. Kan ju vara glad ändå, men inte sådär genomglad. Idag känner jag att glädjen faktiskt går runt i hela kroppen och det bara på grund av ett litet blogginlägg och lite sol. Dessutom är det skönt att få sova längre på morgonen eftersom dagen blir lite kortare då.
Planerna för dagen är ett läkarbesök, fast inte på SCÄ. Glad att jag har frikort eftersom det annars blir så himla dyrt. Blir en promenad till läkaren också. Känner att jag vill ta vara på solen. Dessutom är det inte en särskilt lång promenad och det är alltid skönt att röra lite på sig. Efter det hoppas jag att jag ska träffa Jennie. Vi sa i alla fall att vi skulle ses igår så förhoppningsvis står den planen fast. Vad vi ska göra vet jag dock inte än.
Det är konstigt hur ens humör kan gå upp och ner så mycket. Igår kände jag mig totalt värdelös för att jag aldrig lyckas med det jag vill. Idag däremot känner jag mig glad och på hugget. Kan till och med erkänna att jag är lite hungrig. Det går verkligen i perioder det där. Ibland är jag sugen på mat hela tiden och ibland vill jag bara slänga all mat som finns i kylskåpet och frysen för att den äcklar mig så mycket. Är dock skönt att jag har vant mig vid att äta en lite större frukost. Iduns frukost innehöll nämligen en smörgås mer än den på Avdelningen. Jobbigt att trycka i sig MER mat, men det funkar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0