Kvällskvisten

Svär över att klockan är för sent och att jag var för lat innan middagen för att ta en promenad.
Längtar efter nästa vecka. Idunvecka och vara ensam hemma, ska bli så skönt. Prata, prata, prata med min behandlare och känna att jag gör något trots att jag inte gör ett skit. Sedan måste jag ju erkänna att jag vill ha nästa vecka för att jag sjuktmycketväldigtgärna vill ställa mig på den där domedagsmaskinen som kallas våg. Hatar att känna mig så osäker, att inte veta. Vet att det som de digitala siffrorna på displayen visar kan krossa mig totalt, men jag vill ändå få klarhet i HUR STOR katastrofen är.
Nu ska jag titta på Kärlek i New York. Hoppas att den är bra. Den var inte så lång i all fall så jag borde orka se klart den.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Hörru du, jag mätte mig och vi är lika långa! Är inte det lite kul, Rebecka & Rebecka med liknande intressen, samma idungrupp och lika långa ;) Haha.



Hur som, jag tror att jag har nått min målvikt och du säger att du inte tycker att jag är tjock så.... Varför är du rädd att du ska bli det? Om du inte tycker att jag är tjock så ser du ju hur du kommer se ut och det är ju inte så farligt i såfall? Ellerhur? :)



See yah tomorrow :) <3

2011-04-13 @ 22:29:49
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/
Postat av: camilla

Ja jag blev glad, eller nästan lite besviken för att jag inte hade gått upp mer haha^^men 8 hg e helt okey :D hade jag inte tappat 1,3kg förra veckan så hade 8hg vart bra men i och med att jag tappade sist så ville jag liksom ta ikapp de denna vecka om du förstår?



Hur var den andra filmen du såg på igårkväll?:)



Åå men härligt att de gick att ordna så smidigt :D

Du har inte tillåtelse att träna än va?



Min dag var super :Dl ite seg i början men sen var de ju vägning, kroppskännedom och middag så eftermiddagen gick snabbt och var toppen bra :D

Idag har jag dock inga planer över huvudtaget vilket känns oerhört tråkigt.. vad gör du idag?

kram

2011-04-14 @ 08:13:10
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0