Läsa

Har haft en bra dag idag med mycket att göra. Blev en långpromenad när jag var ute, kanske 45 minuter eller något. Visst ingen JÄTTEJÄTTElång promenad, men det var den längre av de två slingor som jag brukar gå. Härligt att vara ute i det strålande vädret och bara njuta. Blev svettig trots att jag bara hade en vanlig kofta ovanpå min klänning. Riktigt skönt och jag blev nästan sugen på att plocka fram sandalerna. Fast jag vet att jag får vänta ett tag till.
Tog ut kaninen när jag kom hem och satt och njöt av solen innan det var dags för mellis. Jaa, sedan har det inte hunnit hända så mycket mer. Har i alla fall haft hela dagen fylld med saker att göra så nu ska jag bara lyckas få tiden att gå fram till klockan nio då jag tänker sätta mig och titta på Himlen Är Oskyldigt Blå. Fattar inte hur jag har gått från att inte vilja ha något att göra till att vilja göra saker hela tiden. Blir otroligt rastlös när jag inte gör något. Kan inte koncentrera mig på någon aktivitet som kräver att jag sitter ner och koncentrerar mig, typ att läsa. Jag som ALLTID har älskat att läsa läser nästan ingenting för tillfället.
Kanske ska försöka läsa lite nu?!

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Du kanske har fått lite... LIVSLUST? :) Att du någonstans, i en del av dig, börjar känna att det finns en liten mening med att göra saker? Att det ändå är lite kul? :)



Skönt för dig att du kunde somna om, det kunde ju inte jag. Men så somnade jag klockan typ 7 (när jag skulle gått up!!) och halvsov till kl 9:00.. Så nu är hela min dag vänd upp och ner....:P

2011-04-15 @ 09:53:38
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0