Lunchsällskap

Trevlig, trevlig lunch med Rebecka. Det gör verkligen stor skillnad att ha någon bra att äta lunch med istället för med mamma eller pappa. Vet inte varför, men jag tror att det kan bero på att matsituationen har varit spänd för dem så länge att det fortfarande märks. Föredrar då mycket hellre att äta själv eller med någon trevlig kompis. Äter jag själv är dock risken att det blir slarv, så det är bra att äta med någon som inte heller får slarva och därför få stöd från den.
Var på H&M efter lunchen. Shortsen jag ville ha var SLUT och västen var också SLUT. Blev faktiskt riktigt besviken. Speciellt över shortsen. Drömde ju om att de skulle vara slut och så fick jag rätt. Blev i alla fall en lång vit kjol, bild kommer senare. Dessutom köpte jag ett par vita spetsstrumpbyxor och ett par vanliga svarta. Var verkligen i stort behov av nya strumpbyxor.
Blev en ganska lång vända inne i stan innan jag åkte hem. Nu är jag i alla fall hemma, men ska gå på en promenad alldeles strax. Är ju, till skillnad från igår, helt underbart väder så det gäller verkligen att passa på. Dessutom går tiden så himla mycket snabbare och det är ju inte helt fel.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Tiden sprang iväg för mig också! Jag var inte glad, jag blev glad av att luncha med dig :)Kramar

2011-04-15 @ 09:49:23
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0