njfkwnufbghjsb

Alltså, jag orkar inte vara sjuk. JAG ORKAR INTE med att inte kunna göra precis så som jag vill. Är så jävla trött på det, på att ha den här skiten i mitt liv. Ändå gör jag inte ALLT för att bli av med det. Skulle ju kunna göra ÄNNU mer, kämpa ÄNNU hårdare. Göra precis, exakt, på pricken så som de säger på Idun att jag ska göra. Inte sätta upp mina egna fåniga gränser. Att det ska vara så svårt.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Det ÄR svårt. Det är det som är det svåraste. Det är inte lätt när det är svårt.

Jag har haft en skit dag och känt att detta är omöjligt, men det hjälper ju inte att tänka så. Men ibland undrar man ju. Synd att det inte fanns ett vaccin mot såna här sjukdomar.

Fy.

Kramar!!

2011-04-28 @ 21:36:33
URL: http://eeweliina.blogg.se/
Postat av: Rebecka, vill att ni ska TAGGA till nu!! :D

Hey guys. Ni vet att ni kan ringa mig? Jag är glader just nu och lyssnar mer än gärna på er!! Dessutom ja, man vill bara att plågan ska vara över och jag tror tyvärr att den tar hela Idun tiden typ men jag får fokusera det som är bra. Man blir trött av att varje minut av sitt liv kämpa för att få det tillbaka, man vill lägga sig i sängen och att allt ska vara bra när man kliver upp. Tyvärr är det inte så men som sagt jag är glad och super tagg så ring mig om ni vill ha pepp för lägga sig och ge upp är bara att skjuta problemet framför sig... Kämpa på tjejor bara drygt en vecka kvar till vi ses igen! Vi borde Idun-grupp fika/luncha någon hemma helg ju! :D kramar till er !! (glada kramar, superbra kramar med superkrafter) känner ni hur taggade ni blev? It's the power i just gave you! ;D

2011-04-28 @ 22:26:34
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/
Postat av: Anonym

..

2011-04-28 @ 22:28:08
Postat av: Evelina

Haha, vad glad man blir av de peppande orden. Det går ju så himla upp och ner, jätte störande. Ena stunden är man taggad och ger verkligen gärnet, medans man andra stunden bara vill dra täcket över huvudet, som du säger. Men nu blev jag faktiskt lite mer pepp när du säger så där :D Det är jätte bra (men ändå inte såklart) att det finns andra människor som vet exakt vad det handlar om.

Tycker det låter bra med fika eller lunch under någon hemmadag! Det hjälper en nog att hålla motivationen uppe.

Now, I am tagged again! :D Kramar till er båda!

2011-04-29 @ 06:47:37
URL: http://eeweliina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0