Oförstående

Att det alltid är något varje dag som ska förstöra mitt humör.
Började dagen helt okej med frukost. Gjorde mig i ordning och sedan åkte pappa och jag till Sollentuna och hämtade ut våra pass. Nu kan vi alltså åka till USA, haha. Kom hem igen en timme senare och åt mellis. Åkte sedan in till stan och gick på yoga, Vinyasa. Ett härligt pass och jag fick beröm av ledaren efteråt. Vet att yoga inte handlar om prestation, men det är alltid roligt att få beröm.
Förresten, snacka om att ledaren var vältränad. Han gjorde en grej som var helt sjuk! Och vig var han också. Blev lite imponerad måste jag erkänna. Kanske inte så lite heller... Dessutom var han snygg.
Aja, efter en bra yogastund åkte jag i alla fall hem igen. Pappa hämtade mig på Ropsten och så bar det av hemåt för lunch. Lunchen, mina vänner, den förstörde mitt humör. Far min hade varit och köpt soppa och bestämt att vi skulle ha varma mackor till. Jag vill INTE ha varma mackor. Speciellt inte med pesto på. Jag tycker det är läskigt med smörgåsar jag inte har gjort själv och med pesto. Pappa hade visserligen inte satt någon ost på min smörgås, men vad är en varm smörgås utan ost? Alltså tog jag andra smörgåsar och pappa blev arg.
Nu är det såhär att pappa tycker att jag har backat flera steg bakåt sedan jag skrevs ut från Avdelningen. Jag förstår inte vad han syftar på... Visst att jag backade innan Idun, men nu när jag börjat där så sköter jag mig fan bättre än precis efter Avdelningen. Blir så arg. Och när jag frågar vad jag gör fel kan han typ inte säga något. Dessutom blir han besviken på att jag mår dåligt. Han trodde också att man BLIR FRISK på Avdelningen. Alltså tror han att bara för att jag skrevs ut från Avdelningen tidigare än planerat så är det mitt fel att jag inte är helt frisk nu. Hallå, Avdelningen gör en INTE frisk. Inte på långa vägar. Pappa förstår verkligen inte att det är SVÅRT att bli fri. Han tror att det bara är att äta så är allt bra. Och när man äter, ja då mår man inte dåligt heller.
Ska prata med min behandlare om det här imorgon när jag är hos honom. Blir så himla irriterad på att mina föräldrar hela tiden ska testa mig och sedan blir arga för att jag inte klarar allt. Jag kan erkänna att jag ångrar lite att jag inte tog den varma mackan eftersom jag kommer att gå upp i vikt i alla fall, men samtidigt, vad fan skulle han göra en macka åt mig för innan jag ens sagt att jag ville ha en?!
Tja, sedan har jag duschat. Känner mig fräsch nu och det är uppskattat. Varit ute en stund med kaninen också. Är nästan fint väder ute och varmt. Härligt faktiskt. Skulle vilja ta en promenad, men har sådana skavsår att jag inte vet om det är en så bra idé.

Kommentarer
Postat av: camilla

ÅÅÅ wow, då måste du ta en massa bilder o visa sen :) ååå grymt! hur länge ska ni vara borta? ska ni bila då?

Ja mitt mål är och har alltid vart att komma till USA :D hade velat typ arbeta där ett tag. Man kanske skulle satsa på att bli en hollywood fru?:P

Hade ju inte vart helt fel hihi.

När var du i new york? :)



kram

2011-04-11 @ 15:38:47
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Rebecka

Mina föräldrar är också så... Men ta med dem till Idun på samtal med dig och din behandlare.:) Tack för dina fina kommentarer gumman, KRAMAR! <3

2011-04-11 @ 16:08:31
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0