Seg

Segstartad dag idag. Sov länge, efter att ha vaknat flera gånger på grund av en högljudd familj samt att jag egentligen hade sovit klart långt innan jag klev upp. Frukost och tandborstning. Bloggläsande. Ja, det har inte hänt så mycket hittills idag och kommer inte att hända så mycket mer heller. Ska städa hos kaninen för det ser verkligen förskräckligt ut hos henne och sedan ska jag stryka kläder. En så rolig dag jag har framför mig.
Önskar att jag, när jag har sådana här dagar, kunde tänka mig att åka iväg för att göra något roligt. Jennie har frågat om jag vill träffas idag också, men det är som att jag inte kan ge mig iväg hemifrån när jag har saker att göra hemma och när det dessutom inte är någon annan här. Känner mig så otroligt lat och tråkig. Vad ska jag göra här hemma liksom? Hålla koll på min mat typ. Veta när och vad jag ska äta, följa schemat. Bara det att det är så förbannat jävla tråkigt att vara här hemma. Ingen som har lust att komma hit och besöka mig?!
Har egentligen inte så mycket att säga för tillfället. Längtar redan efter att få gå och lägga mig, slippa tänka och känna. Men nej, jag ska vara vaken en hel dag, äta, göra saker, ha tråkigt. Juste, jag skulle kunna gå iväg till mitt jobb och lämna in anställningskontraktet så att jag får min lön någon gång! Behöver verkligen pengar så jag vill mer än gärna lämna in kontraktet så att jag får lite mer på kontot. Det tär på ekonomin att äta ute så mycket som jag har gjort på senaste tiden.
Det känns som att vädret ute för tillfället är som mina känslor. I ena stunden tittar solen fram för att i nästa täckas över av gråa, tunga moln. Precis så känner jag mig, glädjen tittar fram för att sedan försvinna bakom min mask av dysterhet och tyngd.

Kommentarer
Postat av: camilla

Vad skönt att kunna sova länge :D jag vaknar alltid mellan 5-7 typ :/

Jag har bara ätit indisk mat när jag var i england, vi har ingen indisk restaurang här där jag bor :P naanbröd tycker jag inte e så gott :P haha men din mat lät ju urgod :D när jag åt det åt jag något med ris, någon sås med stora räkor i, ganska starkt :P vet att min värdfamilj tog något så starkt att de typ började gråta xD haha



Jag känner så väl igen mig, fast skillnaden för mig var väl att mina närmsta vänner också tränar friidrott så de var liksom naturligt att träna tillsammans. men när jag var i england så tränade jag också galet mkt...satt på träningscykeln och löste korsord osv bara för att få tiden att gå eftersom de va så tråkigt...och sen massa promenader samt träning på kvällen efter det :/ usch saknar de ju verkligen inte..visst mår man så mkt bättre nu när man inte tränar? :) även fast jag saknar att träna på "normal nivå"



Vad hittar du på idag? :)

kram

2011-04-06 @ 12:11:23
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Jaaa men eller hur dagen blir otroligt lång och sen blir man stentrött vid 10 på kvällen..nää önskar jag hade kunnat sova längre :P men jag har alltid vart morgonpigg iof o har alltid vaknat av mig sjlv runt 7 ^^ jag vaknar inte på nätterna längre iaf vilket e väldigtskönt :D har du haft mkt sömnproblem?



Joo men de känslan kan ag också sakna verkligen. Känslan av att ha tagit ut sig ordentligt men jag saknar inte tvånget iaf. när jag börjar träna igen ska de endast vara för att det är kul och inget annat, ska aldrig träna i syftet att förbränna igen..

jag drog aldrig ner på maten mer när jag slutade träna för jag insåg att jag inte gick upp i vikt iaf men innan jag fick träningsförbud trodde jag ju att jag skulle rusa upp i vikt om jag slutade träna men åt mer..men oj så fel jag hade..

Jag har också supertråkigt.. har ätit lucnh nu o har inget alls o göra ^^

Äter du på speciella tider varje dag förresten? vilka tider brukar du äta på?



kramar

2011-04-06 @ 13:34:52
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0