Snyggingar

Jag förstår inte vad det är med de unga, manliga yogalärarna på Yogayama... De är så snygga! Blev ju lite småförtjust i en lärare för några veckor sedan och idag blev jag förtjust i ännu en. I och för sig tycker jag nog bäst om den som jag upptäckte först, men den vars pass jag var på idag var inte så dum han heller. Dessutom hjälper de en så mycket, fast det kan också bero på att det inte varit så mycket folk på de passen jag varit på som de har haft. Aja, gillade i alla fall vinyasapasset jag var på imorse. Fick mycket hjälp med att rätta till mina asanas och komma djupare in i dem. Dessutom var det mycket fokus på rörelse tillsammans med andning och på avslappning. Kommer nog dock ha träningsvärk lite överallt imorgon.
Känns fortfarande konstigt att familjen är hemma igen. Visserligen är Gustaf i skolan och mamma på jobbet, men ändå. Pappa är ju hemma och han bestämmer maten. Idag blir det tråkmat och det gillar jag inte. Tycker verkligen inte om när maten är tråkig. Varför ska man liksom äta sådant som går snabbt att äta och som är tråkigt?
Har väldigt mycket tjockkänslor idag. Ska fan sluta stå framför spegeln, om man inte räknar med när jag har valt kläder. Speglandet måste få ett slut, jag blir ändå bara ledsen och besviken över det jag ser. Speciellt när jag har linser. Då är det som värst... Men nej, nu får det vara slut med att stå framför spegeln alldeles för länge och deppa. Förändring, förändring, förändring är mitt ledord!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du var jättefin i linser! Men du passar i glasögon också :D och du ser inte tjock ut i något utav det!

2011-04-26 @ 14:58:42
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller med ovanstående! :)

2011-04-28 @ 11:56:50
URL: http://www.lenson.com/se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0