Tråkmåns

Känner mig fortfarande elak och dum.
Har inte haft lust att skriva idag. Velat spara till kvällen, haha. Dessutom har jag inte gjort särskilt mycket idag, vilket betyder att jag inte haft så mycket att skriva om.
Började morgonen med att ligga i sängen en lång stund bara för att jag inte hade lust att kliva upp klockan halv åtta. Slutade med att jag klev upp åtta (vilket jag också tycker är för tidigt egentligen...) och gick och åt frukost. Inget speciellt med det, även om jag gjort en jobbig förändring på frukosten. Är lite orolig över det, men hoppas att min behandlare har rätt och att det är för liten skillnad för att det ska märkas. Ägnade förmiddagen åt att skriva på min gympauppgift, putsa vinterskor och läsa innan det var dags för lunch.
Efter lunchen gick jag igenom mina tillgångar, haha. Har äntligen fått min lön, två månader senare. Jag känner mig alltså lite rik nu. Har dessutom varit på banken och satt in en massa kontanter jag haft i mitt kassaskrin. Är alltså riktigt rik. Undrar därför, helt ärligt, om någon vill åka på en weekend med mig någonstans? Typ Barcelona, Paris, Rom? Ja, ni fattar. Är verkligen sugen på att åka någonstans utomlands. Är så långt kvar till USA i sommar.
Skulle lämna in mammas cykel på reparation på eftermiddagen, men det var en dag försent så det gick inte. Hade inte orkat sänka sadeln när jag cyklade hemifrån så jag fick stå och cykla hela vägen dit och tillbaka på någon superkonstig växel. Kändes en hel del i låren. Kom hem och vände när jag lämnat cykeln och gick min långa promenadsväng. Väl hemma efter promenaden tog jag ut kaninen, läste en stund, solade.
Sedan har det inte hänt så mycket mer. Jag stod för middagen idag och jag var nöjd med resultatet. Var en egenkomponerad rätt. Ja och nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att klockan ska bli kvällsmellis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0