Växelfel

Kaos på Ropsten imorse. Växelfel mellan Ropsten och Gärdet och endast EN ersättningsbuss. Hoppades liksom att jag skulle hinna till psykologen någorlunda i tid, men tji fick jag. Stod på Ropsten till tio över nio, då hade jag ringt pappa och han kom och hämtade mig och skjutsade mig till Karlaplan. Kom till SCÄ vid tjugo i tio så det blev inte ett särskilt långt samtal. Det gjorde dock inget eftersom jag vet att jag har samtal med min behandlare från Idun imorgon.
Efter samtalet mötte jag upp finaste Jossan i receptionen och vi gick och köpte mellis till mig. Gick sedan och satte och på Café Fåtöljen vid Götgatan och satt där en lång stund och pratade. Lite efter tolv började vi leta efter ett ställe att äta lunch på och hamnade till slut på SöderManna i Söderhallarna. Var en vegetarisk restaurang. Där satt vi och pratade länge, länge. Irrade runt lite efter att vi gått från restaurangen innan vi bestämde oss för att åka hem. Hade kunnat prata ännu mer, men det kan ju bli en annan dag den här veckan... Eller hur Jos?
Nu är jag hemma. Kranen i nya badrummet läckte och det var ju lite dumt. Pappa fixade nog dock läckan. Nu ska jag äta mellis trots att min mage känner sig väldigt full och trots att jag känner mig äcklig. MEN, det är nu det gäller, allt eller inget.
Mörkblå, trekvartsärmad tröja - G-Star
Svart byxdress med dragkedja - H&M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0