Virrigt

Anklagar mig själv, är jag en sådan som jag avskyr? En svikare, lögnare, en fejker? Förvirrade är jag också. Är sjukdomen verklig eller är den en mask jag bär bara för att den "är rätt"? Riktigt sjuk var jag i alla fall inte, har haft en alldeles för enkel väg upp. Gräver inom mig, försöker hitta svar. Vill inte vara jag. Tänk att byta plats med någon annan, att få vara den jag önskar att jag var. Avundsjuka är hemskt. Det är en elak känsla som förstör relationen till andra, till sådana som man vill väl. Finns så mycket jag önskar att jag aldrig hade gjort. Hatar att ångra mig, men känner känslan vareviga dag. Hur kunde jag vara så jävla dum, elak? Nu är det försent, men inte förrän då inser jag hur fel jag gjorde.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Avundsjuka är inte något elakt så länge man inte blir det utav den. Alla är avundsjuka ibland, alltid finns det någon som är närmre ens mål än vad man själv är. Dessutom är inte din sjukdom fejk på något sätt. Vet inte varför jag inte kommenterar det där och då antar att jag är rädd att du ska bli sur , men bara när du pratar hör man ibland att du har sjukdomen. Sen får ju du mediciner som gör att uppresan blir lättare för dig än många andra, var glad för det! Sen har du varit sjukare än många andra ex. än mig skulle jag tro. och på så sätt samlat på dig mer medel att ta till för att bli frisk än andra.



Du är sjuk men det underbara med dig är att du kommer bli helt fri. Bara du inte tvekar :)



Tack för att jag fick prata med dig typ halva gårkvällen också! Gulliga du!

2011-04-27 @ 14:45:28
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/
Postat av: minna

tycker inte alls att du verkar ha eller ha haft en enkel resa upp. tvärtom verkar du ofta må dåligt och ha mycket anorexitankar som styr eller i alla fall stör ditt liv och din vardag.

alla har olika "bottnar", det handlar inte om kilon eller behandlingar, utan om när man själv får nog. det går inte att jämföra.

2011-04-27 @ 18:54:08
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0