Blabliblä

Har pluggat nästan hela dagen idag. Pluggade på förmiddagen innan skolan, åkte till skolan, lektion, hem igen, pluggade, middag och sedan mer plugg. Känner mig helt färdig i huvudet, men vet att jag måste plugga lika mycket imorgon. Dessutom måste jag ta tag i foto A-uppgifterna. Imorgon ska vi börja med parafraser. Vet inte riktigt vad det är, men det får vi väl veta på lektionen.

Känner mig så jävla deppig. Vill bara försvinna från jordens yta. Tänk att få krympa och krympa tills man inte finns mer. Vad enkelt allting skulle bli då. Vet inte vad jag ska lägga energi på så jag längtar bara tillbaka till tiden då jag inte behövde lägga energi på något annat än att vara sjuk (fast jag har ju aldrig varit sjuk så nu sitter jag och ljuger).

Shit vad snurrig jag låter. Är i och för sig ganska borta i huvudet efter en ansträngande dag så det kanske inte är så konstigt. Usch och fy för mig. Nu ska jag läsa lite och äta mellis innan jag lägger huvudet på kudden och slocknar. Imorgon är en ny dag, en ny dag då jag kommer att tvingas visa mig utanför dörren.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Du är underbar, underbar och fantastisk! Plugga nu, jag vet hur jävligt det är men snart är du klar med det och då kommer det aldrig mer vara ett måste. Då kan du resa och ha kul istället på dagarna ;D <3

2011-08-25 @ 10:23:26
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0