Fixarn'

I ett försök att känna mig lite bättre, finare och fräschare har jag nu duschat (massa schampoo, balsam, rakning av benen, massa duschkräm med kokosnötdoft från The Body Shop, ansiktstvätt och till slut kroppspeeling, också den kokosnötdoftande, ingick i den duschningen). Efter duschen blev det insmörjning med glittrigt body butter (kokosnöt såklart). Nu har jag dessutom kladdat på en ansiktsmask i hela ansiktet och på halsen. Känns faktiskt något bättre. Tycker om att känna mig fräsch och fixad. På något sätt gör det att jag känner mig mer redo att möta morgondagens prövningar.
Funderar på vad det kommer att bli för väder imorgon dessutom. Vad ska jag ha för kläder liksom? Vet att jag är otroligt nojig nu, men jag måste känna mig så fin jag bara kan när jag går till Idun. Kan inte förklara det, men jag måste göra intryck. Har ju träffat alla i gruppen förut och borde känna mig trygg där. Ändå måste jag vara fin och fräsch. Några andra alternativ finns inte.
Jaja, får se vad dagen kan bjuda mig på imorgon. Ska i alla fall bli skönt att åka hemifrån. Har ju varit hemma nästan hela helgen, med undtantag för biobesöket igår. Visst, jag tycker om att vara hemma, men ibland vill jag bara bort härifrån. Och att få prata med min behandlare... Jag vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0