Fullt upp

Började dagen med svenska B i tre och en halv timme. Konung Oidipus diskuterades och meningsuppbyggnader smulades sönder. Svenskan är så sjukt tråkig för allting är så enkelt. Alltså, att folk inte förstår det där med meningsuppbyggnad... Inte är väl det så svårt?!

Lunch och sedan foto A. Ganska skön lektion. Lärarna pratade lite om stilleben, vad som bör ingå och hur man bäst och enklast ljussätter. Ska sätta igång med mitt stilleben på torsdag.

Åkte hemåt efter den lektionen i alla fall, hann till Lidingö Centrum, där jag skulle fixa födelsedagspresent åt mamma samt köpa en massa förpackningar med grekisk yoghurt och honung, innan Rebecka ringde och sa att hon hade slutat. Jag skyndade mig som tusan så att jag skulle hinna hem snabbt, kom hem och åkte en kvart senare in mot stan igen. Mötte upp Rebecka på Häst & Hund på Kungsgatan.

Har haft en fin eftermiddag och kväll med en fin Rebecka. Vi satt länge, länge på Norrmalmstorg (Stockholms gråaste torg) och åt glass och pratade om livet i stort. Vid sju började vi fundera på mat och strax innan åtta satt vi på Café 60 för att inta middagen. Satt kvar en stund där innan vi skiljdes åt och åkte hemåt.

Haha, jag och Rebecka kom fram till att vi säger samma sak hela tiden, ganska ofta samtidigt också. Ibland kan man nästan tro att vi känt varandra mycket längre än vad vi har. Var en liten stund idag när vi till och med skrattade samtidigt, på samma sätt, efter att vi sagt något. Vi måste låta ganska fåniga.

Nu är jag hemma och ska snart äta mitt andra kvällsmellis. Hade tänkt plugga svenska idag, men det får bli imorgon på förmiddagen, innan matten. Känner mig oerhört stressad över allt plugg, speciellt över matten, men om jag gör klart så mycket som möjligt av allt annat nu så kan jag lägga mer tid på matten nästa vecka.



Jag hatar mig själv.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Förlåt att jag gjorde dig stressad! Men hjälp så trevligt vi hade det :) Det roliga är ju att vi dessutom avslutar varandras meningar på ett helt naturligt sätt helatiden, som en rutin och självklarhet att göra liksom haha. Och gången vi skrattade samtidigt likadant så hade vi ju båda sagt samtidigt att vi låter töntiga när vi fyller i meningarna. Som ett gift gammalt par typ haha :)

2011-08-24 @ 10:50:45
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0