Lärdomar

Blev, som sagt, bara en lektion idag. Där pratades det om antikens mytologi, om Homeros epos och om dramatik. Svenskan avslutades med en fånig övning där vi skulle sätta ut skiljetecken. Jag blev nästan rädd för att det var så många som inte visste hur en mening ska skrivas. Hade gärna hoppat sista kvarten av lektionen eftersom jag kunde allting och dessutom blev irriterad över att det var så många som inte förstod någonting.

Gick från skolan till Slussen. Ringde Erica . Åkte från Slussen till Mariatorget och knallade bort till Ericas port där jag ställde mig och väntade på henne. Hon kom och vi gick i relativt lugnt tempo in till City. Gick till Baresso och åt lunch och pratade om sommaren. Tänkte fortsätta en bit till, men regnet kom och dränkte Stockholms gator. Stod en stund i en port för att slippa bli blöta, fortsatte till Zara. Sedan skyndade vi till tunnelbanan och jag åkte hem.

Här hemma har jag bara skrivit en DÅLIG bildanalys. Har ingen aning om jag fick med allt jag skulle få med, men jag orkade inte bry mig. Jag hoppas verkligen att de inte bedömer mig efter den... Borde nog gått på lektionen, men hade ingen som helst lust. Aja, man lär av sina misstag och nu har jag lärt mig att jag ALLTID ska gå på lektionerna.

Ska gå en sväng ikväll hade jag tänkt och så ska jag plugga lite till. Måste plugga svenska. Ska läsa en massa samt skriva stödord till det jag ska läsa. Herreminskapare vad jobbigt det är att gå i skolan! Jag blir alldeles snurrig och får huvudvärk. Inte snurrig i att det snurrar, utan jag känner att huvudet blir alldeles proppfullt.

För övrigt vill jag ha Idunvecka så att jag ska kunna fortsätta utvecklas. Dessutom vill jag få ställa mig på domedagsmaskinen och bli dömd. Vet att jag har gått upp en massa, men hoppas att det inte ska vara SÅ mycket att jag måste ta bort mitt extra mellis. Jag behöver ju det för att orka vara vaken. Samtidigt gör det att jag inte står ut med mig själv. Det får mig till och med att hata mig själv lite extra. Fast ibland undrar jag om jag inte njuter av att hata och avsky mig själv?


Denna bild var den första jag skickade in till kursen i fotografering. Ett självporträtt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0