Skanzen

Blev ett två timmarsbesök på Skansen med Linnea. Vi tittade runt, satt uppe i vid Högloftet och drack te, letade efter djuren, hittade djuren och tittade på dem. När vi var klara på Skansen gick vi från Djurgården, diskuterade en lång stund vart vi skulle äta middag innan vi gick till Samurai. Åt middag och satt där en stund innan vi skiljdes åt.

Har haft en okej dag idag. Ridningen var underbar och att träffa Linnea var fint. Tyvärr förstörs ju allt bra att det faktum att jag är tjock, äcklig och allmänt värdelös. Kan liksom inte sluta tänka på det, förutom medan jag rider. I övrigt tänker jag ALLTID på det och det förstör verkligen det roliga som händer. Blir så himla ledsen för jag kan inte njuta av livet eftersom jag bara tänker på hur jag ser ut och hur andra uppfattar mig.

Är så himla trött, men vet inte varför. Låg i sängen nästan ända till klockan nio idag och klockan är ju inte så mycket mer än nio nu. Tänkte titta på Arn ikväll, den går på TV. Hoppas att jag klarar av att hålla mig vaken, men kommer att ha veckans godispåse som sällskap så jag kanske klarar det. Usch, vill inte ha godiset... Jag är redan tillräckligt rund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0