Snurr

Jag vill inte vara sjuk längre.
Jag vill inte ha kontrollbehov längre.
Jag vill inte har det såhär längre.
Jag vill inte vara jag längre.

Har mest varit hemma idag. Blev en sväng till Lidingö Centrum för att hyra film (Black Swan) och för att köpa ansiktsmasker. Provade en ansiktsmask i början av sommaren och jag tyckte det var mysigt och att huden kändes fräsch efteråt så jag tänkte att nu när vardagen börjar närma sig igen kanske jag skulle satsa på något som kan lyxa till mina söndagskvällar. Hade tagit cykeln till Centrum så när jag var klar cyklade jag hem igen.

Efter det har jag inte gjort särskilt mycket. Varit rastlös, solat, läst... Om ett tag ska jag börja laga middag till mig och bror. Eftersom mamma och pappa är borta så är det han och jag som får stå för att fixa mat till oss själva. Hade gärna sluppit laga åt Gustaf också, men mamma och pappa tyckte att vi skulle göra så och jag hade inga bra argument för att säga emot,

Jaa, efter middagen tänkte jag gå en promenad till eftersom jag har varit så inaktiv idag och föregående dagar. Mår verkligen inte bra och känner mig rastlös ända in i själen. Det är så jävla jobbigt. Skulle helst vilja sova hela dagarna, men kan inte. Får kämpa för att sova till tio (okej, det är ganska sent, men jag vill inte kliva upp alls). När jag sover drömmer jag visserligen, men drömmarna är i alla fall inte samma sak som verkligheten. Till och med mardrömmarna jag har är nog bättre än min verklighet.

Nu motsäger jag mig själv väldigt mycket känner jag, jag vill vara aktiv och jag vill sova. Problemet är att sova är okej, men så fort jag kliver upp kommer behovet av att göra något över mig. Det är inte okej att sitta stilla i solen, att äta, att ta det lugnt, att äta, att bara vara... Nej, antingen vill jag göra aktiva saker eller så vill jag inte göra något alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0