Yogahelg

Blir så glad när någon bryr sig.
Har yogat varje dag den här helgen eftersom jag varit med på en workshop i kundalini. I fredags tyckte jag att passet inte var särskilt bra, men jag tror att det berodde på att jag var helt slut efter att ha jobbat hela veckan och att jag samma dag hade jobbat från åtta till fyra. Ville mest av allt hem, men åkte ju direkt till Yogayama efter jobbet.
I lördags däremot var det mycket bättre. Klev upp tidigt, redan klockan halv sju och åt frukost för att åka in till stan tjugo över sju. Yogade i två timmar. Duschade på Yogayama, vilket är väldigt mysigt eftersom de har en massa superbra produkter som man får ta av. Sedan kom pappa och hämtade mig och vi åkte till farmor för att hälsa på henne och valpen. Pappa blir som ett barn när han är med den där lilla pälsbollen. Vid kvart över ett var jag ganska mycket hungrig och jag och pappa åkte, som vanligt, till Systrarna Delselius för lunch. Nästa gång vi komme rha farmor lovat att bjuda på sjömansgryta och sommarsallad!
Idag var det också uppstigning vid halv sju eftersom passet började åtta idag också. Även idag var passet bra och jag har för andra gången i mitt liv verkligen mediterat! Fast det är väldigt svårt. Mina tankar flyger hit och dit och jag börjar efter ett tag att titta runt fast man ska ha stängda ögon...
Eftersom en som var med på workshopen jobbar på Yogayama fixade hon så att vi andra som var med och läraren kunde gå upp och sitta i Yogayamas café/restaurang och dricka te en stund. Var trevligt att sitta och prata om yoga med andra som också är superengagerade. Frågade även lite vad yoga betydde för dem och så för att kunna ha med det i mitt projektarbete. Det börjar bli klart nu, vilket är dags eftersom det ska lämnas in, inte imorgon, men måndagen efter det.
Jaa, sedan har inte den här dagen bjudit på så mycket. Har läst, lagat lunch... Imorgon blir det psykologbesök samt klippning. Ser verkligen fram emot att få fixa till frisyren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0