YogaYam

Idag ska vi till farmor och hälsa på. Och så klart träffa Fia. Haha, längtar efter att få gosa med henne, hon är så himla söt. Jag vill också ha en valp som jag kan mysa med och leka med. Fast i den här familjen funkar ju inte det eftersom alla är allergiska. Det är synd. I och för sig har jag ju mitt lilla monster Deya och hon går ju inte av för hackor hon heller. Hon är ju faktiskt världens bästa kanin.
Ska nog träffa Bisse idag också. Det var ett väldigt bra tag sedan. Har liksom inte blivit av att ses, vilket är synd. Fast jag träffade ju inte så mycket folk överhuvudtaget under förra året så det kanske inte är så konstigt. Har ju precis börjat vara social igen och börjat träffa folk på riktigt.
Var på YogaYam igår med Hanna. Så kul och galet jobbigt. Var alldeles slut efter passet och när jag skulle visa vad vi hade gjort för familjen var det knappt att jag orkade. Har faktiskt ont lite överallt i kroppen idag, men det gör ingenting. Den en och en halva timmen som passet tog var väl värd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0