2011

Hade en lugn nyårsafton igår. Var med mamma och handlade på förmiddagen och åkte längdskidor med pappa efter lunchen. Tog en härligt varm dusch efter skidåkningen innan jag kröp mer i soffan med en stor, härligt filt och tittade på Dear John. En riktig snyftfilm, fast jag tyckte om den. Precis den sortens film jag var sugen på att se. Snyftig utan att vara för seriös.
När filmen var slut fixade jag kvällens efterrätt, mascarponekräm med cantucciniskorpor och riven choklad medan mamma lagade middag. Var bara familjen här hemma, alltså jag, mamma, pappa och Gustaf. Vi åt middag och sedan drog Gustaf iväg och jag, mamma och pappa spelade spel för att hålla oss vakna till tolvslaget. Då skålade vi med champange och tittade på de få fyrverkerier vi lyckades se i snöyran.
Idag har jag och pappa varit och hälsat på farfar på äldreboendet där han bor. Sedan åt vi lunch på Systrarna Delselius innan vi åkte hem och nu sitter jag på mitt rum och har tänt ljus och rökelse. Funderar på om jag orkar åka skridskor idag eller om jag har för mycket träningsverk och nöjer mig med en promenad. Får se...
Imorgon ska jag och mamma på yoga, hatha. Ska bli hur kul som helst eftersom det var ganska längesedan jag yogade senast. Längtar verkligen efter lugnet jag får av yogan och efter känslan av styrka som den också ger mig.
Hoppas alla hade det bra igår och att det här året ska bli ett bra år. Har inga förväntningar, bara förhoppningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0