Gamla minnen

Hmm... Har tråkigt och sitter och tittar på gamla bilder.
Känns som att jag så annorlunda när de här bilderna togs.
De är från när Tess var i Stockholm för flera år sedan.

Har varit och hälsat på farfar tillsammans med pappa idag. På hemvägen stannade vi som vanligt till på Systrarna Delselius för lunch. Idag blev det en kyckling- och glasnudelsallad för mig.
Det här är en dålig dag.

Kommentarer
Postat av: Erica

Har också en riktigt dålig dag idag.. har bara legat i min säng och kollat på scrubs, bra sätt att ta vara på dagen! eller..?

Kollade precis mitt schema och upptäckte att ja har religion till 15.10 imorgon så då kommer ja inte hinna till dig tidigare än 15.40 och då kan ja bara ses i 1 timme typ :( vill du fortfarande att ja ska komma förbi eller spenderar du hellre tiden på något annat sätt? Jag ringer dig senare i kväll om du inte svarat här så får du berätta hur du vill göra!

Puss <3

2011-01-23 @ 15:55:25
Postat av: Josse

Gumman vi ska dit, till dom där bilderna, i sommar, då ska du och jag äta en glass, precis vilken vi vill för att vi är sugna på det, inte för att det innehåller minst eller för att det inte "får" vara mer än ett mellis. Jävlar vad vi ska må bra igen.



Känner precis som du, när jag kollar på gamla bilder, att de känns som jag var en helt annan då, eller kanske till och med att det där inte var jag.

2011-01-23 @ 16:10:16
URL: http://friare.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0