Heldag

Svar till Anonym: Vi har städning varannan vecka... Som många andra så har vi städerskor som kommer och städar då. Vad jag vet så är det ganska vanligt. Eller? Skulle inte säga att det är "våra" städerskor heller. De jobbar nog åt fler än oss.
Mysig dag med min "storasyster" Jennie. Först lunch vid tolv (som jag nästan missade efter jag fortfarande inte kan klockan). Sedan fick jag vänta en timme på Jennie när hon hade samtal. Gick då runt i affärerna på Götgatan. Blev dock inget köpt men det fördrev tiden lite.
Vid två mötte jag upp Jennie vid SCÄ och vi gick ner till Café Fåtöljen (vi är snart stammisar) på Hornsgatan. Där blev det först en te för mig och en latte för Jennie, men vid fyra bestämde vi oss för att fika också så det blev blåbärspaj och morotskaka. Satt på caféet i fyra timmar. Undrar som cafépersonalen ledsnade på att ha oss sittandes där?
Nu har jag precis ätit middag, blev köpta dumplings eftersom jag är ensam hemma. Ska sätta mig och läsa och dricka te nu och senare ikväll ska jag nog titta på Sex and the City. Till det blir det en rulle Center, mums.
En besvikelse innehöll dagen dock också, men jag vill helst bara se det positiva så jag skiter i det och tänker på hur mysigt och bra jag och Jennie hade det istället.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Haha det har vi också. känns som var och varannan har städerskor nuförtiden. jag tycker det är jobbigt, man känner sig mest i vägen.. och att ha på fredagar då man slutar 12 också..-_-

2011-01-27 @ 21:24:38
URL: http://www.fluffen.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0