Ljuva hem

Hemma igen och det gör mig så glad att jag går runt och sjunger. Är för tillfället dessutom ensam hemma, vilket jag också uppskattar.
Tisdagar är alltid jobbiga, men när morgonen är passerad brukar de lätta och idag blev den riktigt trevlig fram emot tolv. Jag och Jennie hade bestämt oss för en liten utmaning, att gå ut på café och äta foccacia. Sagt och gjort, vi gick till Café Fåtöljen (efter att ha hämtat ut en hutlöst dyr vaccinspruta) och köpte där varsin foccacia som avnjöts tillsammans med, för min del, vaniljte.
Vi satt och pratade länge på caféet, vilket var mysigt. Är alltid bra att snacka skit med Jennie, vi har jämt något att prata om. Knallade till Slussen vid halv tre och jag åkte till Lidingö Centrum, köpte te och gick sedan och vaccinerade mig med den dyra sprutan. Traskade hem och har inte gjort så mycket mer sedan dess.
Var alldeles nyss och köpte en påse godis på Superstore. Godiset ska ätas upp när jag tittar på 50 First Dates som går på TV ikväll. Tror att den är bra så det ser jag fram emot. Så skönt att få gå och lägga mig när jag vill! Och att jag kan somna i soffan om det skulle vara så...
Alltså, tack Jennie för en fin stund idag och tack Erica för det underbara SMSet du skickade.
Vänner är det viktigaste som finns, så håll i dem du har!
Och jag älskar att vara hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0