Underbara helg

Har haft ännu en skön helg hemma. Gyozorna som jag och mamma gjorde i fredags blev goda och kvällen bra. Jag satt mest och läste i Elsas mode (som jag för övrigt läste ut idag). Gick iväg och köpte en Centerrulle precis innan affären stängde som jag sedan åt upp medan jag läste.
Igår var jag och mamma på kundalini. En något annorlunda yogaform där även meditation står i fokus. Var ett supermysigt sätt att börja dagen. Efter passet kände jag mig sådär härligt pigg som yoga får mig att känna. Även om det var svårt att orka upp halv nio på morgonen när jag hade varit uppe ganska länge kvällen innan. Vi åkte hem och jag ägnade resten av dagen åt läsning.
Idag har jag lunchat med Astrid på Café Albert. Blev en tomatsoppa med räkor (ja, jag älskar tomatsoppa). Var god, även om den på Systrarna Delselius är godare. Satt kvar en stund efter att vi ätit och pratade lite strunt. Är kul att träffa Astrid eftersom vi har känt varandra så länge. Vi pratade också om att jag kanske ska komma och hälsa på henne på hennes collage i England. Hoppas, att jag kan göra det senare i år!
Åkte hem vid halv tre och tog en liten promenad i halkan när jag varit hemma och lämnat min väska. Var superskönt att komma ut och få röra på mina stackars ben som har världens träningsvärk sedan yogan igår. Kan inte gå normalt längre för att det gör så ont i mina ben.
Imorgon blir det tillbaka till Avdelningen, men kommer antagligen att åka hem igen på onsdag. Eftersom hela Avdelningen ska flytta vill de helst inte att några patienter ska vara där under torsdagen och fredagen så jag väljer ju så klart att vara hemma. Längtar redan till onsdag så att jag ska få åka hem igen. Längtar däremot inte till imorgon lunch då jag ska vara tillbaka på Avdelningen. Det enda bra med att komma tillbaka är att jag får träffa min fina Jennie. Och att jag har psykologsamtal på kvällen.
Ska klippa mig imorgon halv tio. Det längtar jag däremot efter så trots att jag inte vill att den här helgen ska ta slut så vill jag att det ska bli imorgon så att jag får gå till frisören. Älskar att gå till frisören för jag känner mig alltid så fin efter att jag varit där. Dessutom älskar jag huvudmassagen man får där jag klipper mig.
Friheten går snart att nå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0