Yogalove

Wonderful morgon/förmiddag. Klev upp halv nio och åt frukost sedan skjutsade pappa mig in till Östermalm och Yogayama för ett hathapass. Blev en riktig genomkörare. I början kunde jag knappt röra mig på grund av träningsvärken från lördagens pass, men efter ett tag blev det bättre. Efter flera olika asanas blev det lite restorative (typ nedvarvning med hjälp av "bolster"). Var skönt att få skruva lite på ryggen och sedan bara få slappna av i shavasana.
Efter passat traskade jag ut från Yogayama, stärkt både till kropp och i sinnet. Yoga är verkligen livsbejakande. Njuter av varenda asana och tar till mig varje ord yogaläraren säger under passet. U N D E R B A R T. Önskar verkligen att jag kunde få yoga mer än en gång i veckan för det ger mig så mycket. Mitt sinne känns så mycket lugnare efter att pass.
Åkte hem i alla fall och väl hemma var det dags för lunch tillsammans med kära pappa. Var bra med lite påfyllning efter yogan. Sedan har det inte hunnit hända så mycket mer idag. Har satt en bröddeg. Ska bli alicebröd! Hade inte allt jag behövde, men jag hoppas att det blir bra i alla fall. Dessutom ångrar jag att jag inte delade receptet på tre istället för på två. Blir säkert bra, men ändå.
Nu ska jag gå och duscha och sedan blir det fortsatt brödbak.

Kommentarer
Postat av: Josse

Låter härligt med yoga, skulle också vilja ;)

2011-01-12 @ 21:19:03
URL: http://www.friare.wordpress.com
Postat av: Erica

Vilken yoga-ledare hade du? :) Eva? Hon är ju helt underbar!

2011-01-12 @ 22:44:47
Postat av: Becka.

Hade Carina.S, tror inte hon brukar ha pass så ofta... Men Eva är bra. Var på ett av hennes pass förr förra veckan. Och i helgen var jag på kundalini, har knappt kunnat röra på mig efter det. Haha.

2011-01-12 @ 23:26:20
URL: http://rebeckaericson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0