Arn

Om en och en halv timme lyfter planet från Arlanda flygplats, där vi befinner oss nu. Sedan är det åtta och en halv timmes flygning innan vi landar på Newark för att sedan åka in till NEW YORK. Tror att det blir mest shopping idag. Imorgon blir det sightseeing med gruppen som vi reser med. Hoppas att det är några spännande människor i gruppen som man kan umgås med.

För tillfället är jag riktigt sugen på resan. Längtar riktigt mycket efter att landa och få se New York igen. Allting ska bli så häftigt! Vet inte vad jag ser fram emot mest, allt verkar jättespännande.

Bror min har tänkt shoppa loss totalt under resan och mamma är galen på honom för att han inte förstår hur dyrt det är. Själv mår jag dåligt över hur mycket allt kostar, från resan till maten. Vill inte kosta pengar! I alla fall inte så mycket. Dessutom ska vi ju som sagt shoppa...

Haha, jag är lite konstig, men jag ser lite fram emot flygresan också. Trots att det är tråkigt att flyga och att man dessutom bara sitter så tycker jag att det är lite mysigt. Man kan ju inte göra så mycket mer än att sitta där och det tycker jag är skönt eftersom jag har lättare att ta det lugnt om jag måste.

Vill bara avsluta med att säga: USA, NU JÄVLA KOMMER VI!!!!

Kommentarer
Postat av: Billy

Ha en kanonfin resa gumman. Är grymt avundsjuk på dig. Vill oxå till USA. Kramar

2011-07-19 @ 11:17:27
URL: http://rubyred.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0