Återhämtning

Efter några dagar hemma börjar jag så smått hämta mig från alla intryck jag utsattes för under resan (förutom att jag sov några små snuttar här och var igår samt sov alldeles för länge idag). Har inte gjort så mycket sedan jag kom hem. Mamma tvättar så det står härliga till för att vi ska ha kläder att använda. Pappa och jag skulle ha åkt till fjällen och stugan igår, men hans rygg är inte bra så den planen ändrades.

Igår träffade jag finaste Hanna för middag och bio. Vi såg sista och senaste Harry Potter, som nog faktiskt är den bästa av de åtta filmerna om Harry Potter som har gjorts. Många ändringar, men för en gångs skull kunde jag förstå VARFÖR de hade ändrat. Vissa händelser i en bok passar helt enkelt inte på film, det är inte tillräckligt mycket action i scenen helt enkelt.

Vad annars? Har en vecka, plus idag, lördag och söndag kvar till min sjätte Idunvecka. Känns som att den kommer att vara välbehövlig, hemsk och jobbig. Det är svårt att vara ute och resa och ändra på alla rutiner. Dock känns det mest som att jag drömt och hittat på allt som har med min sjukdom att göra. Jag är väl inte sjuk och har väl aldrig varit det heller?! Alla veckor (och månader) som jag tillbringat som boendes på SCÄ är bara som avlägsna drömmar som kanske inte ens har med mig att göra.

Jaa, i alla fall, veckan efter Idun är det dags att BÖRJA PLUGGA igen för min del. Har inte gått regelbundet i skolan sedan vecka 43 2010. Känns jättekonstigt att jag ska börja plugga, börja betygshetsa, gå till skolan, vara i skolan... Längtar inte direkt, men det känns inte katastrofalt att jag ska börja igen heller. Jag vill ju bli färdig med gymnasiet någon gång och det här är enda sättet. Är fruktansvärt avundsjuk på alla mina kompisar som inte ska börja gymnasiet till hösten igen. De som istället ska jobba, börja på högskola eller universitet.

Slutligen vill jag bara säga att jag är helt ledig den här helgen plus nästa vecka och att man MER ÄN GÄRNA får höra av sig och säga att man vill träffa mig. Vill man göra mig glad så ser man till att höra av sig och bestämma en dag som passar för att ses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0