Händelselöst fjälliv

Sitter i stugan i Fjällnäs i alla fall nu. Pappas rygg blev bättre, så vi åkte upp hit. Ägnade större delen av dagen igår åt att åka bil. Blev ett litet besök hos en familj som vi umgicks med i USA och som bor på vägen upp hit.

Idag sov jag och pappa länge. Är så tyst och lugnt här att det blir väldigt lätt att sova. Åkte ner till Funäs efter frukosten för att handla, vilket vi gjorde. For runt som yra höns i affären, som vanligt. Hyrde film, till vår nya DVD, på vägen tillbaka till stugan. Väl hemma började vi med det som var anledningen till att vi åkte hit upp, ta bort kitt på fönstren. Tråkigare arbete får man ju leta efter!

Blev en paus efter lunch eftersom det började åska och regna. Pappa skulle starta DVDn, men den funkade inte och vi trodde att det berodde på att den inte kunde spela DVD-filmer (det är en blu-rayspelare). Alltså åkte vi ner till dalen igen för att lämna tillbaka filmerna vi hyrt och för att hyra blu-ray istället. Utbudet var sämre och jag och pappa blev ledsna. När vi kom tillbaka fick pappa dock igång DVDer på spelaren så det var ju en onödig tripp vi gjorde.

Jaa, resten av eftermiddagen och kvällen fortsatte vi med fönstren. Gick en promenad när vi var klara för dagen innan vi lagade middag. Tittade på film efter middagen och nu ska jag strax gå och duscha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0