Fölsedag

Ja, idag var det alltså min födelsedag och nitton år fyllde jag. Inget firande på morgonen eftersom jag skulle kliva upp ganska långt efter resten av familjen. Istället vred och vände jag på mig i sängen innan jag klev upp och åkte till Idun. Där började väl dagen inte så bra och var väl inte toppen på hela dagen.

Åkte hemåt vid två efter att ha suttit och pratat med Rebecka. Kom hem och väntade på familjen så att vi skulle fira min födelsedag. Sakta men säkert droppade alla in och vid fem blev det sång och presenter. Blev lite förvånad över det jag fick, men nu är bah nöjd.

Pratade lite med mamma medan jag väntade på att klockan skulle bli tjugo i åtta för då var det dags för mig att börja gå mot tåget. Mötte upp Hanna på T-Centralen och Rebecka vid restaurang Grill där min födelsedagsmiddag intogs i sällskap med nämnda damer.

Måste säga att den här födelsedagskvällen har varit den bästa på flera år. Vänner kan verkligen gör så mycket för humöret. Jag hade en fin kväll och jag hoppas att både Hanna och Rebecka hade trevligt.

Nu börjar jag närma mig hemma. Ska äta mellis innan jag går och lägger mig. Imorgon är det ännu en dag på Idun.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0