Från skogen

Sitter på trappan på baksidan av Rebeckas landställe. Jag och Rebeckas mamma försöker få igång grillen så att vi ska få någon middag ikväll. Dock har det inte gått så bra hittills eftersom bilen bara slocknar. Aja, ingen stress som jag och Rebecka brukar säga.

Har ju varit här uppe sedan i söndags eftermiddag. Blev hämtad på tågstationen av Rebecka och hennes mamma och sedan dess har jag och Rebecka varit här i området förutom idag då vi var och handlade i Bollnäs.

Jag och Rebecka övar på att ta det lugnt, men jag måste erkänna att det är äckligt jobbigt. Ärligt talat vill jag bara röra på mig hela tiden eftersom jag märker hur jag går upp i vikt av att vara så stilla och äta så mycket. Visst har vi fixat lite, promenerar med hundarna och ridit lite, men inte så mycket att det ska kännas okej.

Åker hem på lördag eftermiddag. På ett sätt ska det bli väldigt skönt att komma hem. Hur roligt det än är att åka bort så kan jag inte låta bli att längta hem. Speciellt eftersom jag och resten av familjen ska till USA i tre veckor från och med torsdag nästa vecka. Ser med skräckblandad förtjusning fram emot resan, men fan vad jobbigt det kommer bli med maten.

Fet.

Kommentarer
Postat av: camilla

hoppas du har det riktigt bra <3<3

2011-06-30 @ 21:54:47
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0