Kommentarer

Vad har folk för problem? Måste de påpeka att jag blivit tjock, att jag gått upp i vikt. Jag vet redan det tillräckligt väl, mår tillräckligt dåligt över det. Men nej, man måste slänga det i ansiktet på mig. Det gör så jävla ont. Speciellt när man jämför mig med någon smal. Jag vill ju också vara smal och fin. Inte fan vill jag se ut såhär. Nej, man kommenterar inte att en ätstörd har fått fett på kinderna. Det förstörde verkligen hela min kväll. Stackars Hanna, jag ville ju vara länge på hennes mottagning, men jag orkade inte. Vill inte äta heller, vill tappa alla kilon jag gått upp plus fler därtill. Vad betyder livet när man får veta att man är tjock? Kommer dock att äta, men det blir ju inte direkt enklare.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Fick också en sån skit kommentar för inte så länge sen även fast man vet att man inte borde ta åt sig eller ta kommentaren fel så tar man den just på, fel sätt. Skit kommentarer.. du är inte tjock!<3

2011-06-10 @ 20:20:25
URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: camilla

Du är då inte tjock, o vad är de för jäkla kommentar? GAah! ta inte åt dig. vet att de e svårt o inte göra det men det stämmer inte.



Förstår att de känns jobbigt men samtidigt så är de ju superduperbra utmaningar o ta kulglass :) hade de goda och annourlunda smaker?:) och det är inte fel även om känslan e de.



Ja absolut, jag kan verkligen vara glad :D kan inte du det? för ett par dagar sen skrattade jag så att tårarna sprutade och magen värket, det är en underbar känsla :) tidigare gick man ju omrking med de där "fejk" leendet..

Du borde inte ha alla dom där komplexen för du är jättefin, tro mig<3 mitt största kompelx är absolut magen :/ har alltid varit och kommer säkert alltid att vara :/



Hoppas du haft en bra kväll

Kram

2011-06-10 @ 21:33:28
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anonym

innerst inne VET du att du inte är tjock, du är fin jag menar verkligen det. och att gå upp i vikt är enda sättet att bli frisk från den här skiten, och det kommer också före det släpper i huvudet, därför blir det extra smärtsamt. men alla tankar på att man vill gå ner i vikt igen är ÄS, som gör allt för att vinna kraft igen, för att man ska slänga bort mer av sitt liv bara för att få vara sjukligt smal, vilket inte ens är fint. förr eller senare måste det landa i huvudet att normalvikt inte är tjock, det är bara en känsla. normalvikt är smalt, och snyggt. kämpa på tjejen, du är grym och ursnygg!

2011-06-10 @ 21:35:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0