Tret Beka

Skitjävlapiss har det känts idag. Hade verkligen, verkligen behövt min behandlare, men han har semester. Istället har jag deppat i en Idunsoffa, försökt sova, ångrat lunchen... Var på Légumes och som vanligt valde jag fel saker. Solen har dock varit en upplyftande faktor, även om jag längtat efter poolen.

Eftermiddagsaktiviteten var yoga. Ingen prestation tjatar yogaläraren om, men för mig är det blodigt allvar. Jag kan inte låta bli att anstränga mig så mycket jag kan, kan inte låta bli att vilja göra exakt rätt. Avslutande samling efter yogan med personalen och gruppen. Så var min fjärde Idunvecka till ända.

Satt kvar en stund efter med Rebecka, Johanna och Evelina. Samtalsämnet gjorde att det kändes än värre, men varför visa det?! Följde med Rebecks på några ärenden efter bi gått, åkte hem till henne och gick ut med hund och hund. Sedan åkte vi till stallet. Snabb mockning och sedan middag innan en timmes lugn barbackauteritt.

På väg hem nu till duschen, mellis och sängen. Vill bara försvinna och skita i allt. Jag vill inte bli frisk, jag vill bli sjuk, sjuk, sjuk. Nej, snart på T-Centralen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0