Babbelmajor

Blev en lång dag med Jossan. Gick hemifrån halv tolv, blev att jag promenerade till Ropsten. Ville få lite frisk luft ifall det skulle hinna börja regna innan jag kom hem. Himlen såg nämligen oroväckande grå ut. På väg till Ropsten mötte jag TRE stora grupper som var ute och sprang. Såg ganska roligt ut när det kom en stor klump med människor springandes.
Kom in till stan. gick en sväng på H&M på Götgatan innan jag gick ner till Medis där jag och Jossan skulle ses. Hon kom bara några minuter efter mig och vi gick till Söderhallarna där det skulle finnas en Sushi Yama. Den var dock stängd och besvikna tittade vi runt lite i resten av Söderhallarna. Vi hittade inget spännande så vi bestämde oss för att gå mot Götgatan för att se om vi kunde hitta någon annanstans att äta. Blev Murasaki som ligger nere vid Medis också. Sushi för båda och Jossan tyckte att det smakade okej! Haha, första gången och hon godkände det.
Efter lunchen gick vi vidare till Café Muggen på Götgatan där vi beställde varsin stor kopp med te. Medan vi satt där flög tiden iväg och plötsligt var klockan tio i fem. Eftermiddagen hade bara försvunnit när vi satt där och pratade. Vi kan verkligen prata hur mycket som helst. Att vi inte tröttnade på varandra i somras är ett under och att vi fortfarande har saker att prata om efter att ha SMSat en hel vecka säger ju en hel del om hur mycket vi kan prata.
Vid fem åkte vi i alla fall åt var sitt håll. Jag mot Ropsten. Kom dit och traskade hem. Väl hemma har det inte hänt så mycket. Har ätit middag typ. Ska titta på Solsidan ikväll och sedan antingen Bröllopsfotografen eller Män Som Hatar Kvinnor. Eller så sätter jag mig på mitt rum och läser. Kan inte bestämma mig.
Är sjukt trött.

Kommentarer
Postat av: camilla

Jaa du har så rätt :)

Blev de film eller bok? vad läser du? :)



Jag satt vid datan i stort sett hela kvällen men innan jag la mig började jag kolla på film men orkade bara se 20 min sen var jag så trött haha :P



Vad händer idag?:)

kram

2011-03-14 @ 07:53:54
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0