Värk

Har en fruktansvärd huvudvärk som inte vill lägga sig, trots två Ibumentin. Börjar känna mig lite smått desperat eftersom den jävla huvudvärken gör att jag inte har lust att göra någonting. Man skulle kunna tro att den berodde på att jag kanske sovit för länge, men nej, det har jag inte. Har dessutom ont i kroppen, trodde att det skulle lägga sig när jag var ute på en liten promenad för en stund sedan. Fast det hjälpte ju inte heller. Håller jag på att bli sjuk igen?!
Är stressad över att jag ska äta lunch med psykologen idag. Ångest, fan. Hoppas i alla fall att vi går ut och äter på någon restaurang och att vi inte äter på SCÄ. Pallar inte sitta på SCÄ och äta deras himla mat. Har gjort det alldeles för mycket och är sååå trött på den. Aja, det återstår att se och jag ska dessutom åka alldeles strax.
Annars har jag inga som helst planer för dagen. Mamma hade lämnat en massa av min tvätt åt mig att stryka. Tack för den kära mamma. Känner mig inte direkt jättetaggad på att stryka, men det är ju en sysselsättning i alla fall. Skulle ju vara lite tragiskt om jag ägnade hela den här lediga veckan åt att sitta med datorn i knät och glo på olika bloggar som aldrig uppdaterar eftersom alla andra människor har en sysselsättning.
Usch, känner mig riktigt negativ idag. Trots att solen skiner och trots att jag svettades för att det var varmt när jag var ute och gick. Våren är i alla fall på väg och om jag ska hitta något positivt för dagen så är det väl det. Aja, ska strax knalla iväg så att jag hinner in till stan till klockan kvart i tolv.

Kommentarer
Postat av: Linnea

vem är din psykolog? jag hejar på dig, du är bra! =)



kram

2011-03-08 @ 20:07:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0