Vingligt

Spänd dag. Sov länge, klev upp med ångesten i magen. Åt frukost... Ringde min fina Hanna efter frukosten och pratade med henne en lång stund. Planen var att fråga om vi kunde ses, men eftersom jag redan i inledningen av samtalet fick klart för mig att Hanna hade feber så skrotades de planerna ganska fort. Aja, blev ju i alla fall ett långt samtal och det var ju inte heller helt fel.
Tog ut kaninen, som faktiskt skuttade runt och grävde lite i snön. Jag har världens lataste kanin så det är ett under när hon bestämmer sig för att faktiskt vara lite aktiv när jag tar ut henne. Dock så sov hon desto mer när jag väl tog in henne igen, haha. Satte mig och läste innan lunchen, just nu är det Matthandlare Olssons Död som gäller. Den är bra, men jag har absolut ingen aning om vem mördaren kan tänkas vara.
Åt lunch och åkte sedan in till stan för lite kundalini. Läraren drog igång rejält, men efter bara tre övningar sa hon att vi skulle sitta resten av passet. Okej, tänkte jag, nu blir det inte så jobbigt. I och för sig gjorde det inget eftersom jag fortfarande inte mår riktigt bra. Jag fick dock fel. Kommer antagligen inte kunna röra på mina armar imorgon på grund av träningsverk. Vi övad uthållighet. Hm, idag var den inte på topp för mig kan jag ju bara tala om. I slutet mediterade vi också och jag satt och vinglade. Kändes som att jag skulle trilla ihop, konstigt. Var underbart skönt att få lägga sig ner i shavasana i alla fall.
Åkte hemåt och gick från Ropsten och hem. Efter att ha suttit i lätt meditationsställning i typ över en timma kändes det som om benen behövde sträcka på sig och vakna till liv igen. Kom hem, tog en dusch och åt lite mellis. Nu har jag inget att göra och vad kvällen kommer att bjuda på... Ja det kan man ju undra. Antagligen läsande, Center och sedan sova. Är verkligen sämst på att variera mig och tycker inte särskilt mycket om att sitta framför TVn. Dessutom vill jag undvika mamma och pappa så mycket som möjligt. Helst skulle jag inte vilja äta middag hemma eftersom det känns så jobbigt att vara med dem just nu.
På väg hem från Ropsten i solen!

Kommentarer
Postat av: camilla

Okey :D

Blir de någon smarrig middag? jag åt rotmos hihi :P men ikväll blir det massa godis :D

Okey haha, jag älskar att mysa framför tv:n med godis :D

Blir de något kvällsmys för dig? :D

Ha en fin kväll :D

kram

2011-03-12 @ 18:34:43
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0