Den

Jag hatar den, hatar att den finns, känns och förändras. Avskydde den då och avskyr den nu. Vill att den ska försvinna, sluta upp att existera. Hemsk är den, vidrig. Jag vill inte kännas vid den för den gör mig bara ont. Min kropp, det är den jag tänker på.

Blev typ utskälld av min behandlare imorse. Det är mycket jag gör fel som jag måste förbättra. Sådant som är så jävla läskigt. Det som är det svåraste förutom att börja äta. Jag känner att det är nu jag börjar den jobbigaste delen av resan. Den som verkligen ska göra mig fri. Vill bara springa, långt bort från känslorna. Vet hur tungt det kommer att bli, hur tungt det är. Vet inte om jag vill att det ska bli fredag eller inte.

Annars har jag ju som sagt varit på yoga idag och på Idun. Samtal först, sedan lite soffhäng innan lunchen. Ångrar mitt val idag igen. Fan att jag är så dum att jag har fått för mig att jag ska utmana mig själv. Dumt och värdelöst. Samtalsgrupp efter lunchen. Jag och dude blev lite sena och jag kände mest att jag sa korkade saker.

Nu är jag hemma, måste äta mellis. Tänker gå ut och sätta mig för jag måste få lite sol på mig. Sitter ju inne mest hela dagarna. Kanske kan solen pigga upp lite och lyfta humöret. Alltså, jag kan skratta, kan typ må bra, men ändå är det inte bra. Inte där längst inne. Där är det bara ett stort hål som öppnar sig, vill sluka mig. Ett hål fyllt med kalorier och viktuppgång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0