Mjaa

Vann nästan på hemvägen... Tog den långa vägen hem från bussen, men vad fan, jag gick i alla fall inte hela vägen från Ropsten. Försöker att inte ångra att jag inte gick hela vägen. Tycker att jag var dum som inte gjorde det. Hade ju varit så skönt och så hade jag sluppit känna mig som en tjockis som bara sitter ner hela tiden.

Övrig information om dagen efter det senaste långa inlägget då. Träffen med Maria gick bra. Pratade med min vän Rebecka (för ovanlighetens skull) i telefon innan jag åkte, på vägen till stan och medan jag väntade på Maria. Vad tomt det måste ha varit förut när det inte fanns någon Rebecka att prata med i tid och otid, haha.

Satt i trappan i Gallerian med Maria. Var inte inne i stan så länge, vilket gjorde att jag för en gångs skull hann äta mellis på eftermiddagen så ikväll ska jag bara äta ett mellis. Pratade med pappa här hemma och han skojade med mig och mitt nya intresse för hestar. Pappa är liksom lite rädd för hestar, men tycker om att skoja om dem. Idag visade han hur man kör havremoppe till exempel (startar och stannar gör man med öronen...).

Har som vanligt inte så mycket planer den här kvällen. Är trött som bara den. Fattar inte varför jag är så trött. Känner mig dessutom lite stressad och orolig över maten. Eller, inte över maten, mer över hur jag ser ut och det faktum att jag har noll koll på vad domedagsmaskinen kommer att visa nästa vecka.

Nu ska jag försöka roa mig. Längtar till imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0