Skitslut

En regnig söndag har det här varit. Sov länge imorse igen, trots att jag sov nästan hela kvällen igår. Är verkligen hur trött som helst! Vet inte varför, bara är det. Ganska jobbigt då jag behöver plugga inför provet i gymnastikteori jag ska ha imorgon.

Blev i alla fall frukost lite innan tio. Drog lakan med mamma efter det, Gustafs kompis åkte hem och jag och mamma åkte till Kungens Kurva. Där blev det ett besök på Hööks för shopping av ridgrejer. Blev en hel del grejer, men det blev i alla fall inte SÅ farligt dyrt. Har visserligen lite dåligt samvete över att jag ville ha så mycket grejer, men sådant är livet.

Åkte hemåt igen. Stannade på Indiska nere i Värtahamnen på vägen hem och kollade på inredning. Mamma köpte ett fat och en duk. Jag såg en massa saker jag skulle vilja ha när jag flyttar hemifrån... Kom hem, åt lunch, provade ridgrejerna och upptäckte att en av chapsen var trasiga. Mamma och jag bestämde oss för att vi inte orkade åka och byta dem idag så istället satte jag mig och pluggade. Somnade, trots att jag satt på golvet. Vaknade igen, fortsatte att plugga, gick ner till mamma som satt vid TVn och så plötsligt tyckte mamma att vi skulle åka och byta chapsen i alla fall, haha.

På Hööks var de chapsen jag köpte från början slut så det blev ett annat par istället. Är nöjd med dem också, ska bli spännande att rida i mina nya grejer. Pappa hade kommit hem när vi kom hem så jag satte återigen på mig alla ridgrejer för att visa honom och Gustaf samt för att se så att chapsen passade till byxorna.

Jaa, efter det har jag ätit mellis och pluggat lite till och om en stund är det dags för middag. Trodde inte att det skulle bli en så jobbig middag, men eftersom mamma är GALEN i att hälla olja på allting så blir det mycket onyttigare än vad jag trodde. FAN, jag hatar att se när hon häller olja på sådant som det inte ska vara olja på. Idag så ska vi liksom äta färdiga potatisklyftor och dem ska man inte hälla olja på, men tro fan att hon gjorde det. Dessutom ska vi äta GIGANTISKA kycklingfiléer. Om jag ändå kunde göra som förut, alltså få ångest och vägra! Skit vad ångesten kryper runt i magen på mig och säger att jag inte borde äta såhär mycket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0