Sömndag

Blev inget stall idag för Rebecka mådde inte bra. Åkte till farmor och Fia istället med pappa och det var också mysigt.
Nu ska jag gå en promenad innan det börjar regna. Tror i alla fall att det kommer börja regna, ser ut som det.

Kommentarer
Postat av: -

Alltså, jag har inte vågat säga det här förut. Men innan du gick ned i vikt var du ju tjock, alltså inte fetma-tjock men du var TJOCK.



Sen när du vägde som minst (eller iaf när du var i london, har inte sett dig efter london) vet ju inte om de va då du vägde som minst, men då var du väl inte underviktig iaf? för du såg ju ut att ha gått från överviktig till normal bara.

Så hur kan du ha haft Anorexi och inte bara UNS? för du har ju aldrig varit anorektiskt smal? Ljuger du om att du haft anorexia eller?



Vill verkligen inte vara taskig, bara undrar..

2011-05-01 @ 16:12:19
Postat av: erica

- du är helt sjukt i huvudet bara så du vet det. Jag hoppas du förstår att din kommentar gör jävligt ont att höra för Rebecka. Hon förtjänar så jävla mycket mer än att få höra din korkade åsikter. Du känner inte henne och har ingen jävla aning om hur hon har mått under den tid hon varit sjuk. Du är en sjuk människa.

2011-05-01 @ 16:49:57
Postat av: Anonym

en sån där kommentar är inte ens värd att skriva! och rebecka, inte ett dugg värd att ta till dig. den är skriver för att provocera, så låt den inte göra det. personen som har skrivit den vill just det, så SKIT i den.

2011-05-01 @ 17:00:29
Postat av: Rebecka

Anonym - Hur fan kan du säga så? Jag tycker inte att det är vackert att vara tjock men Rebecka var vacker, skitsöt och jättesnygg. Så bevis 1, hon var inte tjock. Inte för att det egentligen säger så jävla mycket hur smal man är i hur sjuk man är så kan jag säga att hon säkerligen var anorektiskt smal. För det första skulle hon inte vara inlagd annars och för det andra hade hon gått upp när hon kom till Idun och när hon kom till Idun var hon anorektiskt smal. Bevis 2, hon har varit anorektiskt smal. Så ursäkta mig men: FUCK YOU!



Du vet att det anonym skrev inte är sant Rebecka :) <3



2011-05-01 @ 17:08:53
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/
Postat av: Li

Kolla upp ip nr för de idiotiska inlägget? Inte säkert att man kommer fram till något men kanske.. Folk som postar elaka kommentarer på nätet är bara så patetiska. Jag har också sett Rebecka när hon var jätte sjukt smal, då vi gick på dagvården på SCÄ. Hoppas du inte låter kommentaren påverka dig för mycket, människan är förmodligen avundsjuk på dig vilket oftast är känslan som får folk att skriva sådana kommentarer.



Hoppas du hade en bra påsk! Jag är frisk från njurstenen men hann bara må bättre ett par dagar innan jag blev ordentligt förkyld, lagom kul :(



Kram

2011-05-01 @ 18:29:38
Postat av: Evelina

Är det någon tävling om vem som är sjukast eller? Hur dum får man vara som lägger såna kommentarer till en som uppenbarligen lider tillräckligt av sin sjukdom? anorektisk eller inte, så skulle väl vem som helst bli jätte sårad av ett sånt påhopp? Det spelar inte roll vilken diagnos man har; UNS, anorexia, bulimi eller ortodoxi - alla är lika jobbiga och svåra att ta sig ur från.

Vet också att det egentligen inte är någon idé att äns svara på såna där korkade kommentarer, men jag blir så arg hur någon kan skriva så bara för att vara elak.

Rebecka: Det finns idioter, och såna kan tyvärr inte bli fria från att vara det.

KRAMAR

2011-05-01 @ 19:16:03
URL: http://eeweliina.blogg.se/
Postat av: Anonym

känner mig manad att instämma här - JÄVLA CP som skriver sånt!!! Burn in hell och allt sånt!

Vi ses på fredag becks! <3

2011-05-01 @ 20:29:35
Postat av: therese

Det där var nog bland det värsta jag sett. Du får inte påverkas Rebecka. Ärligt talat. Människan menar ju att skada. Självklart är det synd att du varit anorektisk(eftersom du antagligen mått skit) men du är ju värd att må bra och du är ju den som vet hur det har varit för dig. Personen som skrev har ingen aning. Du vet hur det har varit, och du har varit alldeles för smal för ditt eget bästa. Skitsamma vad den människan anser sig tycka vad du har för diagnos. Du är ju ätstörd och det är ett problem du måste kämpa emot. Jag hoppas inte att du tar åt dig. Fy fan alltså. Du behöver inte bevisa någonting för den där människan. Dessutom kan den inte ens stå för sig. Du ska kämpa för sin skull, för att må bra, för att vi runt omkring dig bryr oss och vill att du ska må bra. KRAM

2011-05-01 @ 23:51:39
URL: http://skuggdoft.blogg.se/
Postat av: En arg Josse

Asså vad fan har anonym för PROBLEM? Fattar du inte att det där kan innebära jävligt stora konsekvenser för rebecka? Är det vad du vill eller, om det är vad du vill så är du fan inte mänsklig, lev med dåligt samvete, tack.

2011-05-02 @ 14:24:38
URL: http://friare.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0