Tra

Snacka om händelselös dag. Vaknade imorse av att de jobbiga trädfällargubbarna hos grannarna sågade med motorsågar, precis som jag gjort större delen av veckan. Det borde inte vara okej att börja såga ner träd klockan sju på morgonen. Speciellt inte när de sedan slutar vid ett eller två någon gång.

Åt frukost i väldigt lugn takt, försökte sysselsätta mig efter, men det misslyckades ganska mycket. Gick mest mellan datorn och köket och kollade på klockan. Åt mellis, läste lite och åkte sedan in till stan för yoga. Inte så roligt pass, men ändå skönt. Shavasana is the heart och yoga. Hem igen efter. Kastade mig in i duschen när jag kom hem och sedan värmde jag lunch.

Nu på eftermiddagen har jag försökt läsa och, den lilla stund det var sol, satt jag ute och solade. Om en liten stund är det dags för mellis igen och sedan ska jag åka och hämta Linnea på Centralen. Blir hemmakväll ikväll för oss. Ska nog gå och hyra film och så.

Funderar på om jag ska våga utmana mig någon gång i helgen, typ med godis eller pizza... Känner mig alldeles för feg och inte alls taggad på utmaningar. Vill liksom spara till Idunveckan, men vad spelar det egentligen för roll? Typ, jag börjar på måndag... Den vanliga ursäkten för att inte göra det man borde men inte har lust med. Aja, blir nog i alla fall en utmaning om jag och Linnea tar oss iväg till Gröna Lund imorgon. Där finns det ju typ ingen "enkel" mat och vi äter ju antagligen middag där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0