Levande?

Ännu en dag i mitt nya, levande liv har förflutit. Började klockan nio med svenska och redovisning av fördjupningsuppgifter. Själv pratade jag om fantasy eftersom jag har flera favoritböcker i den genren. Ganska spännande, tyckte jag, att läsa om det och jag hoppas att det var någorlunda intressant att lyssna på. Var spännande att lyssna på flera av de andra också, men vissa var verkligen hur tråkiga som helst (förlåt till dem). Slutade lite tidigare och promenerade till Slussen med min kurskompis. Satte oss en stund på Medis i solen och pratade om både seriösa och oseriösa saker. Var fint.

Åkte hemåt vid halv två, köpte lunch på Superstore, pratade med Rebecka i telefon (som vanligt, haha). Åt min lunch och försökte sedan läsa lite, men slutade med att jag somnade på sängen istället. Min arm somnade också och när jag vaknade kändes det som om den inte fanns, läskigt.

Åkte in till stan strax efter fyra och träffade Hanna. Vi skulle gå på ett "samtal om kärlek" på Nobelmuséet, men det var fullt så vi gick till Stadsmissionens café i Gamla Stan istället och drack te (Hanna drack kaffe). Pratade om fina saker till klockan sex, då caféet stängde. Gick in till City. Sprang på Gustav från gamla högstadieklassen (har inte träffat honom på flera år). Skitkul att träffa på honom lite spontant sådär. Efter en snabb uppdatering om hans och våra liv gick jag och Hanna vidare till Hollister i Gallerian. Sedan H&M för jag skulle ha ansiktsmasker och slutligen Cos. Köpte "bara" ansiktsmasker och duschvantar. Åkte hemåt och åt middag när jag kom hem.

Dagarna bara flyger iväg! Är uppbokad varenda dag den här veckan och det känns så konstigt. Vissa dagar ska jag till och med göra flera saker. Imorgon är jag visserligen ledig hela dagen, men på kvällen ska jag skriva nationella provet i matte C. Läskigt för jag kan ingenting, men bara jag får G så... På torsdag är det sista svensklektionen och efter det ska jag luncha med Erica. På kvällen ska jag på box och sedan kommer min kurskompis hem till mig. Fredag är ledigt på dagen och på kvällen ska familjen på hockey i Globen! Lördag ridning och kanske utgång (!) på kvällen med några från svenskan. Till sist ska jag träffa Johanna och Rebecka på söndag och ja, sedan är veckan slut.

Det är konstigt det där, att efter att livet har stått stilla i flera år och varit fixerat vid en enda sak så börjar det plötsligt att handla om annat. Visserligen finns mattankarna konstant där och spökar, jag skulle ljuga om jag sa något annat, men just nu händer det så mycket att jag knappt känner igen mitt liv. Vad hände med den sjuka, deprimerade, isolerade Rebecka som bara levde för att bli smal? Hur kunde hon plötsligt bli social, glad och levande? Jag förstår faktiskt inte, kunde aldrig gissa att det skulle gå så fort att bli så levande.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Lova att behålla dig såhär för du är mycket roligare att vara med när du lever! Nu har du en vardag som min, som du ju ville ha ;) <3

2011-10-05 @ 00:40:00
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0