Provdjävulen


Bara för att den här bilden är så gullig.

Matteprov skrivet och det känns skit. Kunde fan ingenting kändes det som. Varför motarbetar livet mig? Måste allting bevisa att jag verkligen inte kan någonting? Jag som har pluggat och pluggat till det här provet och så kunde jag ändå inte allt. Helt otroligt vad dålig jag är på matte.

Klev upp runt tjugo över åtta imorse, åt frulle och pluggade matte. Gick till Superstore vid elva och köpte lunch. Åkte till skolan tio över tolv och sedan var det ju som sagt prov. Blev klar ganska snabbt (kanske för att jag inte kunde allt?!) och gick till Slussen. Tog tunnelbanan tillbaka till Ropsten, buss till Lidingö Centrum och hämtade min sko jag lämnat in på lagning så nu är den hel igen!

Här hemma har jag pluggat svenska, försökt planera veckans utmaningar och läst. Är trött i huvudet av allt pluggande, men ska plugga mer om en liten stund. Imorgon ska jag dessutom utnyttja fina Hanna till min parafrasbild. Tjosanhejsan ännu en bild som kommer att bli klar! Ligger back tre uppgifter på fotografisk bild, men om jag lyckas få till en bild imorgon så ligger jag "bara" back två.

Åh, jag vill ha Idun. Orkar inte gå i skolan, vill ha samtal, hatar att "stå på egna ben", står inte ut med att klara allting själv. Har kommit fram till att jag måste göra utmaningar så gott som varje dag den här och nästa vecka för att hinna med allting jag och min behandlare bestämde. Samtidigt ska jag INTE tänka på hur tjock jag är och blir och jag ska försöka att tänka att jag är duktig som gör alla utmaningar trots att de får mig att känna tvärtom. Kan jag inte bara få skita i alltihop?

Vad jag saknar att vara sjuksjuksjuk. Jag vill fortfarande bli sjukare än vad jag var för jag var knappt sjuk. Önskar fortfarande att jag inte hade gått med på att bli inlagd i höstas, utan att jag hade väntat tills det inte gick att undvika. Fan att jag är och var så svag. Ingen annan är lika svag som jag.

Snart är det middag och sedan ska jag plugga svenska för glatta livet. Hoppas dock att jag inte måste ha prov imorgon, att det får vänta till någon dag senare i veckan. Är inte alls förberedd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0