Bussjävel

Har suttit på Härjedalingen, bussen som går upp till Funäs, i fem timmar nu. Skulle ha varit framme om tre timmar, men på grund av mycket trafik och annan väg kommer bussen inte att vara framme förrän om fyra timmar. Är lite smått åksjuk, har ont i magen och är så uttråkad, så det känns jobbigt. Hade tänkt plugga här på bussen också, men förhållandena var emot mig och jag gav upp det projektet.

Igår träffade jag Erica en sväng innan skolan, sedan hade jag lektion men eftersom vi var så få och det var textkommunikation så kunde jag åka hem efter en timme. Hemma skrev jag på min historieuppsats och innan jag åkte till Leo var jag på ett pass zumba. Hos Leo blev det sen middag och mys. Provade en ny rätt med ett tillbehör, harissa, som ingen av oss hade provat tidigare. Vet inte om jag någonsin ätit något så starkt förut, haha. Leo satt och flämtade hela måltiden och jag lyckades, såklart, få en massa harissa sista tuggan vilket gjorde att tårarna började rinna. I övrigt var maten dock väldigt lyckad, "marockanska" köttbullar med pitabröd, lök i citronsaft, matyoghurt och sallad.

Imorse klev jag upp vid sju och när jag skulle göra frukost gjorde jag den hemska(!) upptäckten att Leo hade slut på ost och bara en skiva skinka kvar. Betedde mig som en riktig barnunge och motsatte mig alla Leos förslag på hur jag skulle få mina mackor till frukost. Det slutade i alla fall att Leo sprang till sin mamma och tog ost av henne. Han är så fin.

Lektion, sedan hem och packa. Gick en sväng eftersom jag ville ha fått luft och ha fått sträcka på benen innan denna underbara bussfärd. Lunch och sedan drog jag iväg.

Känner mig som en boll och det faktum att jag har ont i magen gör den känslan ännu starkare. Jag äter för mycket, mycket mer än jag behöver. Är världens sämsta och äckligaste människa som rör på sig så lite och äter så mycket. Vill inte gå upp i vikt, vill inte bli tjock. Ändå ska jag fortsätta för jag vet inte vad som händer om jag aldrig släpper taget.

Vår både ute och inne på Lidingö.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0