Trööög

Hade en trevlig kväll hos Rebecka i fredags. Vi åt sushi, pratade, pratade och åt tårta. Åkte hem lite innan tolv och när jag kom till Ropsten var det evigheter till bussen skulle komma så jag promenerade hem.

Igår klev jag upp vid halv nio, trött eftersom jag gick och la mig vid två. Pluggade en hel del och gick en promenad på eftermiddagen. Drog till Leo på kvällen, med en mellanlandning i Liljeholmen för att köpa middag. Blev pastarullar med parmaskinka, mozzarella, zucchini och soltorkade tomater. Annars blev det en lugn kväll, men sen sänggång. Mådde skit hela dagen igår på grund av ångest och tjockiskänslor. Började grina när jag pratade med Leo om det, jävla grinunge jag är.

Idag har jag inte gjort ett skit. Vi vaknade vid halv tio, tittade på UFC-gala, åt frukost och sedan har jag bara segat. Läste lite och sedan somnade jag stenhårt i soffan. Så jävla trög och lat! Lunchen blev resterna från igår och nu har jag väl planerat att åka till Liljeholmen om en stund och handla. Känner mig bara så jävla trött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0