Finbesök

Förutom att besöka SCÄ gick jag även en promenad igår på förmiddagen och efter samtalet mötte jag upp finaste Linnea. Vi köpte sushi på Akki (jag fick BARA lax och rullar, besviken! Fast fick ta några andra än lax av Linnea och hon fick några lax av mig) och åt den sittandes på Medis. Sedan åkte vi hem till mig och satt ute i solen och pratade i flera timmar. Gick in när det började bli väl svalt och fortsatte att babbla. Middag med mor och far och jag fick önskemat, ceasarsallad. Ville ha det hela Kroatienresan, men det fanns inte på en enda restaurang!
 
Efter middagen fortsatte vi att prata med mamma och pappa. Babbel, babbel och jättemysigt! Såg en film, Laxfiske i Jemen, innan vi kröp ner i varsin gästsäng nere i källaren.
 
Idag blev det ännu mer prat (oj vad jag och Linnea kan prata!). Vid tolv cyklade vi iväg till Breviksbadet och spelade en otroligt spännande och jämn minigolfrunda. Hur kul som helst och något jag inte har gjort på år. Cyklade vidare till Långängens Gård när vi var klara och åt lunch. Toast Långängen (omnämnd i förra inlägget) åt vi båda två. Så himla mysigt och fint där ute. Lugnt och luktade GOTT. Gick runt en svägn därute och njöt av naturen innan vi cyklade hem igen. Såg massa hästar + två ryttare därute och blev överdrivet sugen på att rida. Alldeles för längesedan sist! Här hemma pratade vi lite till innan Linnea var tvungen att åka in till stan för att ta tåget tillbaka till Värmland.
 
Hade så sjukt bra med Linnea! Är gladare än glad över att vi har hållit kontakten sedan vi konfirmerades, att vi ses och att det känns avslappnat när vi ses trots att det går relativt lång tid mellan gångerna. Vänner är fint, värdefullt och underbart.
 
Nu ska jag läsa lite, gå en promenad, göra ansiktsmask och duscha. Sedan äta och så till sist sängen.
 
Förträff -06
 
Konfirmation -07

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0