Jobbsöksdeppig

Söker en massa jobb. Det är ganska nedslående måste jag säga. Lämnade ju ut en del CVn förra veckan och idag har jag kompletterat de ansökningar jag har gjort på diverse hemsidor. Känns som om jag aldrig kommer att kunna få något jobb. Jag har ju ingen erfarenhet och är dessutom så ung. Har inte heller några kontakter. Visst, jag kan säkert få vikariat inom förskolan, men jag skulle bli så glad om jag fick ett butiksjobb. Aja, nu har jag nog gjort så mycket jag bara kan för tillfället så det är väl bara att hoppas på det bästa!
 
Annars kommer den här dagen inte ha mycket att erbjuda. Gick en promenad innan frukosten, åt frukost och har sedan bara fixat med jobbansökningarna. Ska alldeles strax gå ner i källaren och stryka och sedan får jag se vad jag lyckas ta mig för. Måste komma på vad jag vill äta till lunch också, suck. Orkar inte med maten längre. Vill bara skita i ätstörningsregler, men gör det inte riktigt. Tänker hela tiden "om jag äter det nu kan jag inte äta det sedan", "ska jag spara det goda till då eller ska jag ta det nu?", "är jag sugen på det eller det?", "jag är tjock, får inte äta så". Hela tiden håller min hjärna på sådär. Skulle bara vilja äta utan att tänka, bara bli frisk och fri och slippa skiten. Skita i vågen och vad jag väger, det skulle vara underbart. Jag menar, hur många människor bestämmer att de inte får ändra sina matvanor innan de ställer sig på en våg nästa gång liksom och får veta om de gått upp? Inte så många andra människor än de som är ätstörda skulle jag tro.
 
Nu ska jag stryka och sedan får jag se. Känner mig trött trots att jag sov åtta timmar i natt (cirka 00.30-08.30). Jaja, allt blir nog bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0