Leeegenhet

Har haft en lugn helg. Träffade Erica en snabbis i fredags. Vi drack varsin te på Johan & Nyström vid Mariatorget och pratade om allt och inget. Mötte upp Leo på hemvägen och vi köpte godis innan vi åkte hem till mig. Där serverades vi klyftpotatis, entrecote och tryffelbearnaise. Pratade med mamma och pappa innan vi slog oss ner framför TVn tillsammans med varsin godisskål. 
 
Igår hämtade jag min mobil, igen. Nu verkar allt vara bra... Har köpt en ny skyddfilm till skärmen idag så nu är den skyddad också. I alla fall, när jag kom hem lagade jag lunch åt mig, Leo och mamma och sedan hände inte så mycket mer. Jag och Leo gick en promenad och mamma gjorde hemgjord pizza till middag. Den ena var med potatis, rosmarin och västerbotten och den andra var med spenat, vitlök, solrosfrön och mozzarella. 
 
Idag träffade jag Hanna. Vi var på Fältöversten en sväng innan vi var på visning för en lägenhet där i närheten. Åkte vidare till Odenplan, åt lunch på Sandys och spanade in lägenheten jag och pappa kollade på i onsdags. Är kär i den lägenheten, men inte helt nöjd med läget... Den första lägenheten vi tittade på idag hade ett läge jag tycker bättre om, men jag tyckte sämre om själva lägenheten.
 
Efter den andra visningen åkte jag hem för att träffa mormor, morfar och mormors syster som var på besök. Pratade med dem innan de skjutsade mormors syster till tåget. Jag åt mellis och sedan gick jag ut med Fia (farmors hund som vi vaktar för tillfället). Började bra, lite sprickor i molntäcket, men när vi nästan skulle börja gå hemåt började det regna och tillslut vräkte det ner. Både jag och vovven var mer än lovligt blöta. Mina skor och mina jeans var helt genomdränkta!
 
För en stund sedan slängde jag och mamma ihop en snabb, enkel middag. Stekta och sedan buljongkokta quornfiléer, couscous, broccoli och yoghurtsås med lime och honung. 
 
I veckan blir det fortsatt jobbsök (känns så hopplöst). Vill inte gå hemma mer och segade. Känner mig bara ännu latare och fetare av att inte göra något. Dessutom blir det svårare och svårare att hitta på saker för mig att göra. Blä och usch, jag vill ha jobb nu. Visst, det kanske inte alltid är roligt att jobba, men det är fan så mycket bättre än att gå runt och slöa hela tiden. Jag gillar inte att slöa för mycket. Får myror i hela kroppen, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0