Lagoma sovmorgnar

Träningen i fredags gick super och att komma ut i det strålande solskenet efter gjorde att livet faktiskt kändes ganska bra. Gick till Lidingö Centrum och lämnade tillbaka en bok på biblioteket samt köpte lunch innan jag gick hem och duschade. Rebecka ringde och vi bestämde att jag skulle följa med henne till IKEA. Blev en ganska lång utflykt, men det var som vanligt trevligt att vara med Rebecka.

När jag kom hem åkte jag och pappa och handlade till middagen jag skulle laga åt mig och Leo. Köpte varsin påse lösgodis till mig och Leo också till kvällen. Mamma och pappa tog en taxi till Arlanda strax efter sju och lämnade mig ensam hemma. De har varit uppe i Åre hela helgen, lyxigt. Själv började jag förbereda middagen, spenatlasagne och precis innan den var färdig dök Leo upp. Vi åt middag, spelade kort, pratade, tittade på Bröderna Lejonhjärta och åt godis.

Igår tog vi en "lagom" lång sovmorgon. Segade efter frukosten, men lite efter två lyckades vi ta tag i oss själva och tog på oss ytterkläder, etade fram skridskorna och gav oss iväg för att åka lite. Var riktigt roligt, första gången för mig den här vintern och första gången för Leo på väldigt många år. Blev att vi åkte några varv på Grönstaviken innan vi åkte och köpte sen lunch. Lyckades även dra på oss en parkeringsböter medan vi var inne och handlade...

Tog det lugnt under eftermiddagen och på kvällen gav vi oss ut i skitvädret för att åka in till stan och träffa Erica. Åt middag med henne i Kungshallen och sedan åkte vi till Söder för att se Mission: Impossible på bio. Trots att jag och Leo inte hade någon lust att åka in till stan blev det en riktigt trevlig kväll och jag ångrar absolut inte att vi åkte in till stan.

Imorse klev vi återigen upp efter en lagom lång sovmorgon. Åt frukost och sedan åkte Leo hem till sig för att plugga och jag skrev min OPT (oral presentation) till engelskan. Gick en promenad och köpte lunch. Efter lunchen hade jag tänkt börja med nästa OPT, men eftersom jag inte har kommit på något jag vill prata om så har jag inte kommit särskilt långt. Istället har jag mest tittat på TV, haha.

Känner mig fruktansvärt obekväm i min kropp och vill bara att den ska krympa. Är helt säker på att jag har gått upp ÄNNU mer i vikt sedan senast gången jag vägde mig och det gör mig livrädd och äcklad. Jag HATAR att gå upp i vikt, jag vill inte. Ändå vet jag att jag måste. Måste för att kunna börja leva "normalt" och för att kunna släppa på alla mina fixidéer om mat och aktivitet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur är din vikt nu? Har du gått upp, ned eller stått stilla på sistone? Är du vid ditt mål eller hur långt har du kvar?

2012-02-19 @ 17:30:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0