Pluggarn'

Fick ge mig ut i skitvädret imorse för att ta mig till Noaks Ark för föreläsning om HIV/Aids. Var en ganska spännande föreläsning, men hade nog ändå velat strunta i den eftersom jag har så jävla mycket plugg. Åkte i alla fall hem efter föreläsningen, fixade talkort till min OPT imorgon och försökte fixa lite in-text-referencing till min project essay. Jag kan verkligen inte använda källor i mina texter och jag använder aldrig citat och helst skulle man använda båda dessa till uppsatsen. Aja, nu blev det som det blev.

Åt lunch vid ett och fortsatte sedan med engelskplugget. Försökte hitta ett ämne till nästa OPT, men det gick skit så istället började jag med hemprovet i naturkunskap. Hann två frågor innan jag städade kaninburen och åt mellis för att sedan dra iväg och träna zumba.

Hem efter träningen, mer plugg, middag, plugg och nu har jag precis tittat på Sveriges Mästerkock. Ska gå upp och plugga ännu lite mer nu innan jag tar en dusch och sedan blir det mys med mellis och boken Morgon I Jenin.

Känner mig helt jävla förstörd i tankarna just nu. Vet att jag verkligen borde börja äta mer, bara för att krossa sjukdomen. Samtidigt avskyr jag rädslan för viktuppgång. Vill inte bli större, vill gå ner i vikt. Men det är förbjudet. Gör jag det förstör jag hela mitt liv. Jag skulle inte kunna bli klar med skolan, mamma och pappa skulle bli helt förstörda, jag skulle tappa kontakten med mina kompisar igen och jag skulle antagligen förlora Leo och det skulle göra så jävla ont. Nej, jag måste hitta ett sätt att kontrollera mitt kontrollbehov så att sjukdomen inte får chans att bestämma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0